Rezultatet preliminare për afatin e parë të konkursit në studimet themelore të vitit akademik 2022/2023 - Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit

22 Korrik 2022
SHARE

Rezultatet preliminare për afatin e parë të konkursit në studimet themelore të vitit akademik 2022/2023 - Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit, i gjeni në linqet e më poshtme:

Të rregullt - Femrat

Femrat - Presheva, Bujanoci, Medvexha

Të rregullt - Meshkujt

Meshkuj - Maqedonia dhe Shqipëria

Meshkuj - Komunitete pakicë


Vërejtje: Të gjithe kandidatët mund të shtrojnë ankesë, me date 25.07.2022(e hënë) nga ora 10:00 deri ne ora 14:00, dhe me datë 26.07.2022(e marte) nga ora 10:00 deri ne ora 14:00 në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit.

Kurse shqyrtimi i ankesave nga komisioni i ankesave do të bëhet me datë 27.07.2022.

 

Nga Dekanati.