Rezultatet preliminare të konkursit plotësues për baçelor në vitin akademik 2022/2023 - Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit

21 Shtator 2022
SHARE

Rezultatet preliminare të konkursit plotësues për baçelor në vitin akademik 2022/2023 - Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit:

 

Meshkujt - Te pranuar të rregullt dhe bazuar në paragrafin II pikën 10 të konkursit

Meshkuj - komunitete jo shumicë

Femra - Te pranuar bazuar në paragrafin II pikën 10 të konkursit

Femra - Te rregullta

 

Vërejtje: Të gjithe kandidatët mund të shtrojnë ankesë, me date 22.09.2022(e enjte) nga ora 09:00 deri ne ora 12:00, dhe me datë 23.09.2022(e premte) nga ora 09:00 deri ne ora 12:00 në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit.

Kurse shqyrtimi i ankesave nga komisioni i ankesave do të bëhet me datë 23.09.2022.

 

Nga Dekanati.