Njoftim për kandidatët që kanë aplikuar në nivelin Master

30 Shtator 2022
SHARE

Njoftohen kandidatët që kanë aplikuar në nivelin Master(njevjaqar dhe dyvjeqar), se provimi pranues do të mbahet me datë 03.10.2022 ne ora 11:00 në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe i Sportit(Klasa 1 dhe Klasa 2).

 

Nga Dekanati.