Rezultatet preliminare të konkursit Master në vitin akademik 2022/2023 - Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit

05 Tetor 2022
SHARE

Rezultatet preliminare të konkursit Master në vitin akademik 2022/2023 - Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit:

 

Master 2 vjeqar - Të rregullt

Master 1 vjeqar - Të rregullt

Master 1 vjeqar - Komunitete jo shumicë

 

Vërejtje: Të gjithe kandidatët mund të shtrojnë ankesë, me date 06.10.2022(e enjte) nga ora 09:00 deri ne ora 15:00, dhe me datë 07.10.2022(e premte) nga ora 09:00 deri ne ora 15:00 në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit.

Kurse shqyrtimi i ankesave nga komisioni i ankesave do të bëhet me datë 07.10.2022.

 

Nga Dekanati.