Rezultatet perfundimtare të provimit pranues të Konkursit Plotësues për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve Master, për vitin akademik 2022/23

28 Tetor 2022
SHARE

Rezultatet perfundimtare të provimit pranues të Konkursit Plotësues për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve Master, për vitin akademik 2022/23:

 

Programi Trajner Sportiv

Programi Edukim Fizik dhe Sport

 

 

FEFS