Paraqitja e provimeve në SEMS - Afati i nëntorit

02 Nëntor 2022
SHARE

Njoftohen studentet e nivelit Bchelor dhe Master se paraqitja e provimeve ne SEMS për afatin e nëntorit mund të bëhet nga data 02.11.2022 deri me datë 07.11.2022 në ora 16:00. Në afatin e nëntorit studentët mund të paraqesin vetëm 2 provime.

Provimet do të fillojnë të mbahen nga data 08.11.2022.

Orari i provimeve do të publikohet me kohë.

 

Nga Dekanati.