Orari dhe paraqitja e provimeve diferenciale

02 Qershor 2021
SHARE

Orari i provimeve diferenciale për studentët me Fakultet paraprak jopërkatës të cilët duhet t'i nënshtrohen për të vazhduar nivelin Master:

1. Anatomi dhe mjekësi sportive - Prof.Asoc.Dr.Adem Nura - provimi mbahet me datë 22.06.2021 në ora 09:00
2. Teoria e lëvizjes dhe zhvillimi motorik - Prof.Dr.Hasim Rushiti - provimi mbahet me datë 28.06.2021 në ora 11:00
3. Metodika dhe Pedagogjia e E.F. dhe Sportit - Prof.Ass.Dr.Shqipe Bajçinca - provimi mbahet me datë 01.07.2021 në ora 10:00
4. Teoria e trajningut sportiv - Prof.Ass.Dr.Florian Miftari - provimi mbahet me datë 02.07.2021 në ora 14:00

 

Vërejtje: Paraqitja e provimeve bëhet nga data 02.06.2021 deri me date 06.06.2021, në fakultet te sherbimi i studenteve - Master.

 

Shkarko orarin - Provimet Diferenciale

Shkarko fletëpagesat, kliko këtu.

 

Nga Dekanati.