Njoftim për aplikantët që konkurojnë në nivelin Bachelor

12 Korrik 2022
SHARE

Njoftohen aplikantët e rinj për nivelin Bachelor se orari i kontrollimeve shëndetësore për studentët që konkurojnë në FEFS është prej orës 08.00 deri në 10.00 dhe prej orës 11.00 deri në 14.30 në Qendrën Kombëtare të Mjekësisë Sportive

Qendra Kombëtare e Mjekësisë Sportive tani ndodhet në lokacionin e ri, gjegjësisht në ndërtesën e re, rreth 200 metra para arritjes te Spitali Amerikan

Aplikantët që vijnë të kontrollohen duhet të kenë lëtërnjoftimin dhe dokumentet a aplikimit për FEFS.

 

Nga FEFS.