Dekani Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi dhe profesori Prof.Dr. Bujar Turjaka perfaqësojnë Kosovën në Lojëra Olimpike - Pekin 2022

05 Shkurt 2022
SHARE

Lojërat Olimpike Dimërore Pekin 2022, do të zhvillohen nga data  nga data 4 deri më 20 shkurt 2022.

Pjesë e ekipit olimpik që bënë parakalimin në ceremoninë hapëse të LO Dimërore Pekin 2022 ishin  Dekani i FEFS-it Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi dhe profesori Prof.Dr.Bujar Turjaka, kurse Albin Tahiri si flamurmbajtës, Jeton Beqiri si zyrtar ndërlidhës për Covid-19 dhe Kushtrim Krasniqi, përgjegjës për media.

 

Nga Dekanati.