WEBINAR “Studio në SHBA” / Datë: 17 Mars 2022, (e enjte) nga ora 10:00, në Google Meet

12 Mars 2022
SHARE

Të dashur studentë dhe ju të diplomuar,

Më 17 Mars 2022 (e enjte) nga ora 10:00 – 11:00, Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" ju fton të bëheni pjesë e webinarit: Studio në SHBA.

Takoni virtualisht Znj. Rrezarta Fondaj nga AMERICAN ADVISING CENTER dhe përfitoni nga këshillat që do ti ofrojë, në mënyrë që të fuqizoni shkathtësit e nevojshme për aplikim në universitetet në ShBA. 

Modertaore: Znj. Rrezarta Fondaj - AMERICAN ADVISING CENTER

Webinari: Studio në SHBA, synon rrjetëzimin dhe  zhvillimin e shkathtësive në aplikimin në universitetet ndërkombëtare.

Përfitues: Studentët dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina".

Për t’u bërë pjesë e webinarit, ju ftojmë të aplikoni përmes linkut ndërlidhës: https://tinyurl.com/yabs5zf6

Mos harroni të bashkoheni me ne në sesion virtual!

Klikoni në linkun ndërlidhës:

meet.google.com/adj-fggr-qft

Instaloni aplikacionin Google Meet në paisjen tuaj elektronike.

 RUAJE DATËN!

 

QENDRA PËR ZHVILLIM TË KARRIERËS
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Career Development Center, University of Prishtina
 
P: +383(0)38248 925/926
A: Biblioteka Kombëtare e Kosovës, kati I, Prishtinë
W: https://uni-pr.eduE: [email protected]
F: facebook.com/qzhkunipr
I: instagram.com/qzhk.up 
DP: ekarriera.uni-pr.edu