Rezultatet përfundimtare për afatin e parë të konkursit në studimet themelore të vitit akademik 2022/2023 - Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit

27 Korrik 2022
SHARE

Rezultatet përfundimtare për afatin e parë të konkursit në studimet themelore të vitit akademik 2022/2023 - Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit, i gjeni në linqet e më poshtme:

Të rregullt - Femrat

Femrat - Presheva, Bujanoci, Medvexha

Të rregullt - Meshkujt

Meshkuj - Maqedonia dhe Shqipëria

Meshkuj - Komunitete pakicë

 

Nga Dekanati.