Rezultatet e provimeve
Rezultatet ne Mjekesi sportive Konsultimet jane13.07.2021 ne oren 14.10
Publikuar me: 13/07/2021 Shkarko
Rezultatet - Shkrim akademik - UP qershor 2021
Publikuar me: 12/07/2021 Shkarko
Rezultatet në TTS -Master, Konsultimet me 09.07.2021 në 14.00
Publikuar me: 08/07/2021 Shkarko
Rezultatet e provimit të lëndës Not dhe Siguria në Pishinë, Orari i konsultimeve është të premten, datë 09. 07. 2021, nga ora 10.00 deri 12.00 në Sallë të Fakultetit.
Publikuar me: 08/07/2021 Shkarko
Rezultatet e provimit Pregatitja fizike e sportistëve - Konsultimet më 8.07.2021 E ENJTE ora 10.00
Publikuar me: 06/07/2021 Shkarko
Rrezultatet e provimit, Çështjet sociale në sport dhe edukim fizik, Konsultimet me datë 06.07.2021 ne ora 13h00 FEFS-Kl-Nr.2
Publikuar me: 05/07/2021 Shkarko
Rrezultatet e provimit, Bazat e planifikimit të mësimdhënies në shëndet dhe mirëqenie, Konsultimet me datë 06.07.2021 ne ora 12h00 FEFS-Kl-Nr.2
Publikuar me: 05/07/2021 Shkarko
Rrezultatet e provimit, Aspektet psikosociale në Edukim Fizik dhe Sport, Konsultimet me datë 06.07.2021 ne ora 11h00 FEFS-Kl-Nr.2
Publikuar me: 05/07/2021 Shkarko
Rezultatet e provimit me shkrim nga lënda-Teoria e trajningut sportiv - Konsultimet e marte 06.07.2021 ora 10.00
Publikuar me: 05/07/2021 Shkarko
Rezultatet- Procesi Stërvitor në Volejboll - Konsultimet mbahen të hënën 05.07.2021 nga ora 10.00 -11.00
Publikuar me: 04/07/2021 Shkarko
Rezultatet e provimit Matjet dhe Testimet në Sport, Konsultimet mbahen 05.07.2021 nga ora 10.00 -11.00
Publikuar me: 02/07/2021 Shkarko
Rezultatet - Zhvillim motorik - Konsultimet 02.07.2021 ora 11-00.
Publikuar me: 01/07/2021 Shkarko
REZULTATET E PROVIMIT METODOLOGJIA KËRKIMORE ME STATISTIKË - KONSULTIMET 02.07.2021 ORA 10 - 00
Publikuar me: 30/06/2021 Shkarko
Rezultatet e Anatomise - Konsultimet jane me daten 29.06.2021 ne oren 14-15
Publikuar me: 28/06/2021 Shkarko
Rezultatet e arritura të studentëve në Lëndën Didaktikë e Edukimit Fizik dhe Metodikë e Edukimit Fizik
Publikuar me: 26/06/2021 Shkarko
Lojërat Elementre- Rezultatet 21.06.2021
Publikuar me: 21/06/2021 Shkarko
Fair Play në Sport - Rezultatet 21.06.2021
Publikuar me: 21/06/2021 Shkarko
Rezultatet e kollokfiumit te pjeses praktike ne lenden e Hendbollit
Publikuar me: 06/06/2021 Shkarko
REZULTATET_ NUTRICIONI NE SPORT - BACHELOR
Publikuar me: 08/06/2021 Shkarko