Temat e diplomës - Master
2019 Kandidatët - Ylber Qorri dhe Agron Dubovci, Mentori - Prof.Ass.Dr. Shqipe Bajçinca Brestovci
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Kreshnik Ademi, Mentori - Prof.Dr.Naser Rashiti
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Genc Sinani, Mentori - Prof.Dr.Bujar Turjaka
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Florindë Elshani, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Betim Krasniqi, Mentori - Prof.Dr.Hasim Rushiti
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Advan Sallahu, Mentori - Prof. Dr. Naser Rashiti
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidatët - Linda Zeqiri dhe Juljana Hoxha, Mentori - Prof.Dr.Hasim Rushiti
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidatët - Ahmet Ajdini dhe Xhevahire Hajda, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Hazir Salihu
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidatët - Afrim Morina dhe Edon Zeka, Mentori - Prof. Dr. Naser Rashiti
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Xhelal Bajra, Mentori - Prof.Ass.Dr. Shqipe Bajçinca Brestovci
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Sylë Berisha, Mentori - Prof.Ass.Dr. Afrim Koca
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Suzana Suka, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Abdulla Elezi
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Shqiprim Imeri, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Aziz Dujaka
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Sadik Shala, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Abdulla Elezi
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Petrit Rama, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Bylbyl Sokoli
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Nertila Kusari, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Abdulla Elezi
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Nazmie Ibrahimi, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Abdulla Elezi
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Leutrim Zeqiri, Mentori - Prof.Dr.Naser Rashiti
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Lavdije Idrizi-Bytyqi, Mentori - Prof.Ass.Dr. Afrim Koca
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Labinot Ramadani, Mentori - Prof.Dr.Naser Rashiti
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Elhami Shabani, Mentori - Prof. Dr. Naser Rashiti
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Egzon CANAJ, Mentori - Prof.Dr.Naser RASHITI
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Arta Osmani, Mentori - Prof. Ass. Shqipe Bajqinca
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Antigona Idrizi, Mentori - Prof.Ass.Dr.Shqipe BAJÇINCA-BRESTOVCI
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Agim Fazliu, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Bylbyl Sokoli
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidatët-Qamil Selmani dhe Atdhe Dacaj, Mentori - Prof.As.Dr. Afrim Koca
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidatët - Ramiz Dervishi dhe Vlorsim Istogu, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Bylbyl Sokoli
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidatët - Fatjona BYTYQI dhe Agim KEKA, Mentori - Prof. Dr. Naser RASHITI
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidatët - Ekrem Franca dhe Visar Hoxha, Mentori - Prof.Ass.Dr. Afrim Koca
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidatët - Blertë Kaçiu dhe Saranda Daci, Mentori - Prof. Dr. Bujar Turjaka
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Vjosa Muçaj Ademi, Mentori - Prof.Ass.Dr. Shqipe Bajçinca Brestovci
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Sejdi Morina, Mentori - Prof.Dr.Asoc.Hazir Salihu
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Sanella Rexhepi - Sejdiu, Mentori - Prof.Ass.Dr. Shqipe Bajçinca Brestovci
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - RREZON KRASNIQI, Mentori - Prof. Dr. Ass. SHQIPE BAJÇINCA
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Mentor Berisha, Mentori - Prof. Ass. Dr. Shqipe Bajqinca
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Labinot HAZIRI, Mentori - Prof.Ass.Dr.Shqipe BAJÇINCA-BRESTOVCI
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Fidan Shatri, Mentori - Prof.Dr.Asoc.Hazir Salihu
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Korab Metaj, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Bylbyl Sokoli
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2018 Kandidati - Korab Baftiu, Mentori - Prof.Dr.Naser RASHITI
Publikuar me: 23/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Vlora Murati, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Valon Hoxha, Mentori - Prof.Dr.Asoc.Hazir Salihu
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Valmir Krasniqi, Mentori - Prof.Dr.Sadik Krasniqi
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Senad Alirifa, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Bylbyl Sokoli
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Mirkend Lenjani, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Minator Begaj, Mentori - Prof.Dr.Asoc.Hazir Salihu
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Milot Haziri, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Bylbyl Sokoli
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Korab Blakçori, Mentori - Prof.Ass.Dr. Shqipe Bajçinca Brestovci
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Florim Gjinofci, Mentori - Prof.Ass.Dr. Afrim Koca
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Flora Halilaj, Mentori - Prof.Dr.Hasim Rushiti
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Burneta Rama, Mentori - Prof.Ass.Dr.Afrim Koca
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Blerina Cena, Mentori - Prof.Dr.Naser Rashiti
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Avni VRELLAKU, Mentori - Prof.Ass.Dr. Shqipe Bajçinca Brestovci
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Alfred Cena, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Bylbyl Sokoli
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Alban Menxhiqi, Mentori - Prof.Dr.Hasim Rushiti
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Agnesa Rexha, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidati - Aferdita Krasniqi, Mentori - Prof.Ass.Dr.Afrim Koca
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidatët - Kaltrina SELMANAJ dhe Ermira SIMITXHIU, Mentori - Prof.Dr.Bujar Turjaka
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidatët - Fisnik Lushtaku dhe Arton Hajdari, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Bylbyl Sokoli
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidatët - Fidan TMAVA dhe Vllaznim SHABANI, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidatët - Arbër AVDIU dhe Fitore BERISHA, Mentori - Prof.Ass.Dr. Shqipe Bajçinca Brestovci
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2017 Kandidatët - Adelina Korpuzi dhe Arta Sylejmani dhe Myrvedete Aliaj, Mentori - Prof.Dr.Hasim Rushiti
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2016 Kandidati - Severin Elezaj, Mentori - Prof.Dr.Asoc.Hazir Salihu
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2016 Kandidati - Meriton Arifi, Mentori - Prof.Ass.Dr.Afrim Koca
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2016 Kandidati - Lumturije Muhadri, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Ajvaz Berisha
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2016 Kandidati - Fitnete Muli, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Abdulla Elezi
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2016 Kandidati - Ferki Halimi, Mentori - Prof.Dr.Bujar Turjaka
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2016 Kandidati - Emin Baliqi, Mentori - Prof.Ass.Dr. Shqipe Bajçinca Brestovci
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2016 Kandidati - Bashkim Ramadani, Mentori - Prof.Dr.Asoc.Shemsedin Vehapi
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2016 Kandidati - Atifete Zeqiraj - Shatri, Mentori - Prof.Dr.Mustafë Aliu
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2016 Kandidati - Armend Kastrati, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Bylbyl Sokoli
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2016 Kandidati - Alban Nuhiu, Mentori - Prof.Ass.Dr.Afrim Koca
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2016 Kandidatët - Vjendita Sylejmani dhe Samire Ademi, Mentori - Prof.Dr.Hasim Rushiti
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2016 Kandidatët - Kushtrim Berisha dhe Granit Gashi, Mentori - Prof.Ass.Dr.Afrim Koca
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2016 Kandidatët - Donika Thaçi dhe Edonë Godanci, Mentori - Prof.Ass.Dr. Shqipe Bajçinca Brestovci
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Xhevat Miranaj, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Ajvaz Berisha
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Shukri Morina, Mentori - Prof.Dr.Bujar Turjaka
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Samir Behramaj, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Bylbyl Sokoli
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Nazmi Balaj, Mentori - Prof.Dr.Asoc.Hazir Salihu
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Ismet Caka, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Bylbyl Sokoli
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Ibrahim Hasani, Mentori - Prof.Dr.Mustafë Aliu
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Florim Ferizi, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Besnik Maloku, Mentori - Prof.Dr.Hasim Rushiti
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Bedri Mangjolli, Mentori - Prof.Dr.Mustafë Aliu
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Astrit Rexha, Mentori - Prof.Dr.Asoc.Hazir Salihu
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Arbnora Sokoli, Mentori - Prof.Dr.Sadik Krasniqi
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Alban Hoxha, Mentori - Prof.Dr.Hasim Rushiti
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Agron Misini, Mentori - Prof.Dr.Bujar Turjaka
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Agron Istogu, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidati - Afrim Kastrati, Mentori - Prof.Dr.Naser Rashiti
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidatët - Merita Murseli dhe Lirijeta Gjuraj, Mentori - Prof.Dr.Bujar Turjaka
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko
2015 Kandidatët - Arsim Tërshani dhe Liridon Telaku, Mentori - Prof.Asoc.Dr.Bylbyl Sokoli
Publikuar me: 24/01/2023 Shkarko