Njoftim - regjistrimi/fotografimi i studentëve te rinjë të pranuar në afatin e parë Bachelor 2022/2023

07 Shtator 2022
SHARE

Njoftohen studentët e rinje te pranuar ne afatin e pare Bachelor per vitin akademik 2022/2023, se regjistrimi/fotografimi do të behet me date 08.09.2022 nga ora 09:00 deri ne ora 15:00 në Administratën qendrore te Universitetit të Prishtinës(shiko lokacionin në hartë).

 

Kandidatët e pranuar, për regjistrim duhet të paraqesin:

  • Fleteregjistrimin e plotesuar, i cili shkarkohet dhe shtypet (bardh e zi) nga faqja https://apliko.uni-pr.edu/Regjistrimet
  • Dy fotografi (formati 4.5 x 6cm) te cilat duhet te jene sipas normave dhe rregullave per dokumente personale.

 

 

Nga Dekanati.