Rezultatet preliminare të provimit pranues të Konkursit Plotësues për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve Master, për vitin akademik 2022/23

26 Tetor 2022
SHARE

Rezultatet preliminare të provimit pranues të Konkursit Plotësues për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve Master, për vitin akademik 2022/23:

 

Programi Trajner Sportiv

Programi Edukim Fizik dhe Sport

 

Vërejtje: Të gjithe kandidatët mund të shtrojnë ankesë, me date 27.10.2022(e enjte) nga ora 09:00 deri ne ora 14:00, dhe me datë 28.10.2022(e premte) nga ora 09:00 deri ne ora 14:00 në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit.

Kurse shqyrtimi i ankesave nga komisioni i ankesave do të bëhet me datë 28.10.2022.

 

Nga Dekanati.