Njoftim - Ligjëratat në master edukim fizik dhe sport / dy vjecar

03 Nëntor 2022
SHARE

Të nderuar studentë,

Ju informojmë se që nga sot me datë 03.11.2022 fillojnë ligjëratat në master edukim fizik dhe sport - dy vjecar sipas orarit të shpallur.

Punë të mbarë e suksese për të gjithë.

 

Nga FEFS.