Orari dhe paraqitja e provimeve në SEMS - Afati i janarit(me ndryshime)

10 Janar 2023
SHARE

Njoftohen studentet e nivelit Bachelor dhe Master, se paraqitja e provimeve në SEMS per afatin e prillit  bëhet nga data 10.01.2023 deri me datë 15.01.2023 në ora 16:00.

 

Orari i provimeve Bachelor - janar 2023

Orari i provimeve Master 1 vj - janar 2023

Orari i provimeve Master 2 vj - janar 2023v2

 

  • Studentët per cdo problem teknik gjate paraqitjes se provimeve brenda datave 10.01.2023 deri me datë 15.01.2023 mund ta kontaktojne me email zyrtarin e IT-se ne fakultet.

 

Nga Dekanati.