Orari dhe paraqitja e provimeve - Afati i qershorit(final)

08 Qershor 2021
SHARE

Njoftohen studentet e nivelit Bachelor dhe Master, se paraqitja e provimeve bëhet nga data 31.05.2021 deri me datë 05.06.2021 në ora 16:00.

Orari i provimeve - Bachelor

Orari i provimeve - Master 1 vjeqar

Orari i provimeve - Master 2 vjeqar

 

  • Studentët duhet t'i paraqesin provimet brenda datave 31.05.2021 deri me datë 05.06.2021 në ora 16:00.
  • Studentët e nivelit Master, fletepagesat duhet t'i dorezojne fizikisht ne fakultet te zyrtari i sherbimit Master - Blerim Kastrati jo më vonë se me datë 05.06.2021 në ora 16:00.

 

Nga Dekanati.