Orari dhe paraqitja e provimeve në SEMS - Afati i prillit

29 Mars 2022
SHARE

Njoftohen studentet e nivelit Bachelor dhe Master, se paraqitja e provimeve në SEMS per afatin e prillit  bëhet nga data 29.03.2022 deri me datë 04.04.2022 në ora 16:00.

Orari i provimeve - Bachelor

Orari i provimeve - Master 1 vjeqar

Orari i provimeve - Master 2 vjeqar

 

  • Në këtë afat studentët mund t'i paraqesin vetem 2 provime.
  • Lëndët të cilat jane dysemestrale(që ligjërohen në dy semestra), studenti i vitit te pare duhet t'i paraqet vetem ne semestrin e fundit të vitit te caktuar(per shembull lenda Anatomi funksionale eshte lende dy semestrale dhe i përket vitit te pare, ateherë ajo duhet të paraqitet vetëm ne semestrin e dytë - afati i qershorit). Shiko lëndët në planprogram, kliko këtu.
  • Studentët duhet t'i paraqesin provimet brenda datave 29.03.2022 deri me datë 04.04.2022 në ora 16:00.

 

Nga Dekanati.