Open Calls for the Fulbright Programs for the 2022-2023 Academic Year

23 Korrik 2021
SHARE

Në emër të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Kosovë, dëshirojmë të ndajmë me ju lajmin e mrekullueshëm lidhur me programet Fulbright që tashmë janë të hapura për vitin akademik 2022-2023!  Do të ju ishim falenderues nëse informatat e bashkëlidhura rreth këtyre programeve, në gjuhën shqipe dhe angleze.

 

 

Programet Fulbright FFDP, FFSP dhe FNAHSFFFDP,

FFSP and FNAHSF Outreach email