U ndahen mirënjohje studentëve bursistë dhe lojtareve kampione në garën në volejboll të mbajtur në Dubrovnik

30 Dhjetor 2022
SHARE

Sot me date 30.12.2022 ne ambientet e Fakultetit nga Dekani Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi u janë ndarë mirënjohje studentëve bursistë dhe lojtareve kampione në garen në volejboll të mbajtur në Dubrovnik.

 

Duke klikuar ne link mund t'i sharkoni fotografite, kliko shorturl.at/dxGIN

 

Nga FEFS.