Volejbollisti profesionist Donald Suxho, vizitoi Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit

11 Janar 2023
SHARE

Sot volejbollisti profesionist Donald Suxho vizitoi Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit ku u prit nga menaxhmenti i fakultetit. Ai mbajti nje ligjerate para studenteve të cilëve u tregoi per barrierat dhe sukseset deri ne arritjet e tij kulminante si volejbollist profesionist ne ShBA. Dekani Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi ne menyre simbolike i dhuroi atij monografine e 40 vjetorit te themelimit te fakultetit.

Donald Suxho është një volejbollist profesionist shqiptar, lojtar i ekipit olimpik amerikan. Ai mori pjesë në Lojërat Olimpike të vitit 2004 në Athinë - Greqi si dhe në Lojërat Olimpike 2012 në Londër.

Aktualisht eshte Trajner i Kombëtares së Kosovës U17 në volejboll femrat.