U organizua Turneu “Ejup Statovci”

17 Shkurt 2023
SHARE

Në përvjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, së bashku me Këshillin Studentor të Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, Federata e Sporteve Universitare e Kosovës organizuan turne në futsall.

Turneu “Ejup Statovci”, që tashmë është shndërruar në tradicional, u mbajt në Ditën e Pavarësisë, me datë 17 shkurt 2022, me fillim nga ora 09:00, në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit të UP-së.

Turneu në futsall u organizua për Femra dhe Meshkuj.