Pritja solemne e studentëve të rinj(Master)

24 Tetor 2023
SHARE

Me datë 23 tetor 2023 është bërë pritja solemne e studenteve te rinj te cilet jane pranuar ne nivelin Master per vitin akademik 2023/24. Dekani i fakultetit Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi u uroj mireseardhje studenteve dhe u tregoi per angazhimin qe duhet bere per për të arritur suksese në studimet Master. Të pranishem ishin prodekanet Prof.Dr.Hasim Rushiti dhe Prof.Florian Miftari si dhe Prof.Ass.Dr.Faton Tishukaj.

 

 

Nga Dekanati.