Mbahet pjesa praktike e kursit të skijimit me studentët e FEFS-it

07 Shkurt 2024
SHARE

Nga data 29.01.2024 deri me datë 05.02.2024 eshte mbajtur pjesa praktike e kursit të skijimit me studentët e Fakultetit të edukimit Fizik dhe Sportit në Brezovicë. Studentët u ndanë në grupe të ndryshme dhe nga profersoret profesionist mësuan teknikat e skijimit nga ato themelore deri te ato më avancuara.


Nga Dekanati.