Gëzuar 16 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

17 Shkurt 2024
SHARE

Të dashur studentë e të nderuar kolegë, 

Sot festojmë 16 vjet shtet, është ditë e bekuar e të gjithë shqiptarëve dhe jo vetëm!

Gjaku i derdhur është themel i krijimit të shtetit tonë, Kosovës sonë të dashur, miqësia me partnerët tanë  të mëdhenjë, orientimi ynë perëndimorë është garancë për zhvillimin dhe mbeshtetjen e Kosoves qe e duam, janë lidhja më e fortë me popullin e  Kosovës!

Zoti e bekoftë këtë vend të shenjtë për ne!Dekani,

Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi