Me datë 14. 05. 2024, ekipi hulumtues i projektit “Statusi i rritjes dhe zhvillimit të fëmijëve të Arsimit Fillorë” ishte në Ferizaj

14 Maj 2024
SHARE

Sot, me datë 14. 05. 2024, ekipi hulumtues i projektit “Statusi i rritjes dhe zhvillimit të fëmijëve të Arsimit Fillorë”, ishim në Ferizaj, në SHFMU "Astrit Bytyqi" ku realizuam matje dhe testime me nxënësit e klasëve të arsimit fillorë. Me ketë rast duam ti shprehim mirënjohje dhe falënderime Shkollës nikoqire për mikpritjen dhe bashkëpunimin. Falenderojmë menaxhmentin dhe stafin e Shkollës, në veçanti arsimtarin Rrahman Mani Kurti për gatishmërinë dhe punën e palodhshme në përcjelljen e grupeve të nxënësve duke na ofru komoditetin për realizim të punës me ekipin hulumtues. Patjetër duam ti falënderojmë ekipin e projektit dhe vullnetarët për punën e vyer dhe të palodhshme! Suksese tutje, bashkë jemi më të fortë!

Videon e gjeni në link: https://www.youtube.com/watch?v=r97mVdyPtUQ