Forcat e Sigurisë së Kosovës, në pritje të delegacionit të Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit

28 Maj 2024
SHARE

Komanda e Gardës Kombëtare në Kazermen “Evropianët e Rinjë” me në krye me Komandantin e Gardës Kombëtare  Gjeneral Brigade Naim Haziri dhe ushtarakët  e tjerë u mirëpriten në një takim shumë mirënjohjes për delegacioni e FEFS:

Dekani, Musa Selimi, Profesor Sadik Krasniqi, Profesor Bahri Gjinovci, Sekretari Gani Ibrahimi dhe studentja Kiana Kryeziu.

Ekipa e FSK-së, që ishin në programin e përbashkët dhe  shumë profesional për mbijetesë dhe orjentim në natyrë, për kërkim e shpëtim : Kapiteni Feti Pronaj, Rreshter Shtabi Shemsi Berisha, rreshterët , Pajtim Zeneli, Armend Jaha, Bajram Janova, Hamëz Gecaj, Bajram Berisha, Besnik Nebihu dhe Tetari Granit Syla  iu ndanë mirënjohje nga Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit.

Studentët e  Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, si rezultat i përjetimeve dhe përshtypjeve që iu krijuan nga Forcat e Sigurisë së Kosovës në Parkun Kombëtar “Blinajë” nga 16-18 Maj 2024, paten rasatin të marrin shumë njohuri nga praktika për aktivitet në natyrë.

Falenderim për pritje e bashkëpunim Forcave të Sigurisë së Kosovës.

 

Nga Dekanati.