Vendosen buqeta lule në pllakën përkujtimore të studentëve dëshmorë

12 Qershor 2024
SHARE

U përkujtuan studentët dëshmorë te Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit ku menaxhmenti dhe stafi kanë mbajtur një minutë heshtje ne shenjë respekti, dhe me pas kanë vendosur buqeta lule ne pllakën përkujtimore, ku ne mesin e studentëve deshmorë.