Vizitë nga Universiteti i Korçës në FEFS për ditën e pavarësisë së Kosovës

17 Shkurt 2022
SHARE

Sot me datë 17.02.2022 për nderë të ditës së pavarësisë së Kosovës, Universiteti i Korçës vizitoi FEFS-in. Me këtë rast u zhvillua një lojë volejbolli dhe shumë dhurata u shkëmbyen në mes menaxhmentit të FEFS-it dhe Universitetit të Korçës.

 

Nga Dekanati.