Vazhdon të implementohet projekti skijimit

07 Mars 2022
SHARE

Projekti qe po implementon Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit se bashku me Federaten e Sportit shkollor dhe mbeshtetur nga MKRS, po vazhdon me kursin e skijimit me nxënësit e klasëve të shtata nga e gjithe Kosova.

 

FEFS. 

Video Brezovica