Kryeministri Albin Kurti dhe zv.Ministrja e MKRS -së Daulina Osmani vizituan studentet instruktorë/vullnetarë në Projektin "Drejt Malit"

23 Mars 2022
SHARE

Studentët e FEFS qe njeherit jane edhe Instruktor dhe vullnetarë ne Projektin "Drejt Malit" vizitohen nga Kryeministri Albin Kurti dhe zv.Ministrja e MKRS -së Daulina Osmani , ata i përgëzuan studentët per angazhimin në këtë projekt.

Projekti qe po implementon Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit se bashku me Federaten e Sportit shkollor dhe mbeshtetur nga MKRS, MASHT po vazhdon me kursin e skijimit me nxënësit e klasëve të shtata nga e gjithe Kosova.

 

FEFS.