KONFERENCA E 7-të NDËRKOMBËTARE BALLKANIKE NË SHKENCA TË SPORTIT - UNIVERSITETI I TETOVËS

13 Prill 2022
SHARE

 

KONFERENCA E 7-të NDËRKOMBËTARE BALLKANIKE NË SHKENCA TË SPORTIT
organizuar nga

Fakulteti i Kulturës Fizike, UNIVERSITETI I TETOVËS

në partneritet me

Universitetin e Sporteve të Tiranës, SHQIPËRI

Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit, KOSOVË

Kolegji AAB, KOSOVË

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, SHQIPËRI

 

Linku i konferencës: https://sites.google.com/unite.edu.mk/sport-conference/welcome?authuser=0