Isi Zejnulahu lojëtar Pro i Golfit si dhe Trajner Profesional PGA - Europe, Kryetrajner i Federatës së Golfit të Kosovës mban seminar për Golf në ambientet e FEFS-it

17 Maj 2022
SHARE

Isi Zejnulahu nga Podujeva me vendbanim në Holandë, lojëtar Pro i Golfit si dhe Trajner Profesional PGA - Europe, Kryetrajner i Federatës së Golfit të Kosovës. 

Sot me datë 17 maj nga ora 17:30 mban seminar për Golf në ambientet e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit. Isi pritet të kthehet përsëri në Prishtinë me ftesë të Dekanit të Fakultetit për ta mbajtur një ligjeratë për sportin e golfit i cili konsiderohet si sporti më prestigjioz në botë.