Inaugurimin e fushave sportive në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe i Sportit / Universiteti i Prishtinës

15 Qershor 2022
SHARE

Njoftohen studentet e FEFS-it se inaugurimin e fushave sportive pranë FEFS(Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit) do të bëhet me datë 16.06.2022 në ora 19:00.

Agjenda

 

Nga Dekanati.